kau.

yea, kau lah..
bukan kau, tp lg sorg tu.. haa, kau lah tu, haha.
ececeh, smlm klua ngan Iqbal, Amir and Shima,

haha, Shima jalan ngan Amir, aku jln ngan Iqbal, klua ngn Iqbal ni for the first time, ala-ala blind date..
tp jgn risau, kitorg kwn jea, sbb dy tu bestie ex aku, *melepas.

best jugak kwn ngan mamat ni, dy ni, kcian kud smlm, g ngan kitorg mcm tmankan kitorg jea, dy bukan beli pape pun, so.. dsbbkan aku kcian kat dy, blik tu hujan tau, so kitorg g makan kat Pizza Hut dulu, aku blanje dy.

haha, and and shima kan gila..
ad stu chef hotel mane ntah, dkat sblah Convent Kajang tu, dy klua tau, pastu Shima  kate good morning, mmng lah bole Shima oii, tp kan org tu kite tak kenal, jgn lah cpt mesra, adohai..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments