esok doh X)

i always open ur page, because i always miss you, nasib esok ada, tnggal lgi berapa jam je, tp jam pun, mmbatak aku tnggu, ouh my, duit aku bru ada RM20 !! apa nak buat ni! adui,, aku dah lah tngh kontang, nak keluarkan duit dr bank, aku syg.. tnggal sikit lah duit aku naty T_T

nvm, mak aku ada, mom can u lend me some money, pleaseeee ! hope that she can give me, ouh my, i feel the butterfly in my stmch and it won't stop, haha.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments