fuah..

smlm, was the best moment, enjoyed time with the love one, haha, and actually, not bad lah dy main bowling, main 4 org, dy dpt tmpat second and i was first, ok lah tu, bole kalahkan wakil sekolah ni.. haha :P

haha, mlm tadi, gayut ngan dy selama 1jam setengah kud, pastu bettry habis, y tu pki num celcom,pastu, amek phone maxis, text dy, haha, admit lah aku suka merepek, smpai dy tergelak-gelak kan, pastu dy pening, aku tak thu nak ckp kat dy suruh jgn gelak nanti tak pening mcm mana, sbb setiap kali aku ckp, dy kata aku buat lawak, haha, bengong, org ckp bebetol lah !

haduhai, haha, k bye , ilyou
Pyja > thanks..

iqybabal sugarmadu gulahoney, haha , ngek. <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments