so, this is it.

so, atas ni pic main bowling semalam,, and , fyi, bju kuning tu Iqbal, bju biru tu Izwan, dorg kene first shot, haha, i don't care, aku y tekan, sukati aku lah nak taruk name kau kat mane, bahaha :P

 so.. this is Da Shy Guy,haha, Pija lah buli dy, haha, amek kau, tngkap gmba mcm kne paksa, last2, dpt pic tutup mulut, haha, kecian gila dy kena buli ngan kitorg time tuh, haha, sabar je la ek, :P
haha, ni pulak, time pija hang kat rumah for a day, dy sleep over dkat rumah aku,a nd kita orng menggila amik pic, and thanks amek kan pic ngan teddy ni, haha :P

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments