arrived !

full of relieve.. i'm home now !
esok, bole g hosp .. haha, dpt jaga dia !

okei, i dun know nak ckp ap..
hmm, so, my ex, acap tu, dya ad nak belikan aku heels, dya ajak aku g tmpt y sllu aku bli heels tu, so aku kata bnd tu kat ts, then dy kata bwk dy g ts, then he'll by for me, and bla..bla..bla..

at last, aku tny lah Babal, dy berat hati nak bg aku keluar dngan Acap..so.. tanak pnjangkan cerita. okei, aku tak keluar dngan dia, easy, THE END, haha XP

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments