bahagianya aku ♥


haha, so hari ni, stay with him for 3 hours like that, but believe me, it was too fast for me.
wish that i could marry him today <3

dia ada cakap suruh balik pagi ?? haha, mmng takdpt lah, jmp mak dia kang, habis, aku tanak perkara yang menyakitkan itu terjadi buat kali keduanya dekat aku..

i mean, bnd y terjadi dekat aku ngn Amin, aku tanak.. sakit weyh.
and, mlm time aku tido kat kg.. 2 org ex aku cntct ngn aku, acap text, amin dy col, but pity amin, aku ckp y aku dkat kg, org semua tngh tido, but its TRUE, bukan aku nak mengelak dr dia, aku suka berkawan dngn semua org wlaupun dia EX aku..sory weyh, tp aku ada suruh col pagi kan ? aku tnggu , takde pun hang kol, hampeh betul.,.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments