work ?

okei, skrng dah apply kat Music Box, gaji dy Rm1300-1600 doh !

then apply jugak kat Kenny Rogers Roaster, haha, harap dpt lah, sbb y 16 dia nak tu pun yang dah lepas birthday ny. aku ni mana smpai lg, kalau nak ikut y mcm tu.. sebulan je lah aku kerja T_T

fuhh.. but hopefully dpt lah walaupun gaji ny 5rat pun, aku tanak duk rumah :P
haha, jahat, so pija will sleepover at my house for two days maybe ? tomorrow and Friday . hell yeah we'll partying, takan stick kat rumah, always going out to anywhere, when midnight come, lets sneak out ? :P

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments