haha, ♥

haha, ni webbie ngan dy, but dy kat rumah izzudin, ad ngan Ismat a.k.a mat pantat, diaorg y pnggil keyh, haha.kelakar, sumpah bodoh, asl nama tu jugak dia kena , but serve you ;p

aku tngok kau pun dah naik serabai pale otak aku weyh XD

then, td im ngan my babal jap. haha
 haha, kelakar, serious, aku gelak aja keje aku, haha,

then time webbie ngan dy, ada dia main tukar2 pkai spec lain lah, pastu, pkai hat lah, haha, mcm2, nak je gelak kuat2, tp ngah duk sorg2 dlm bilik kan, apa kata org naty , haha ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments