bdn sihat :PP


fuh, tngan lenguh, pssst, td main badminton LOL xpp

so, esok maybe nak g cycling or jogging ngan shima saya :P
haha, tak sbr, nak kuatkan otot kaki, so, thn dpan bila merentas desa, xdelah pancit sngat.. then, bole masuk acara lari kan ??

so, about working dngan Shima as a waiter, bpak dia buat catering kan, so, this sbtu and ahad, takde, but nxt week punya ada, need to find kemeja putih, mana nak rembat ni ?? haha XD

okei, skrng ni, xmandi lagi, tngah tnggu peluh kering,
kalau tak, hbis lah aku, jadi mcm albino buffalo, bertompok2 panau, hahaha XDD

ceptalh, nak mandi, bdn da melekit-lekit ni, but aku tak busuk ea. walaupun aku bpeluh, aku ttap wangi, wee~ ♥ ♥ ♥ :PP

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments