confused :P

nak pilih Blackberry Curve y mana satu ?

3G 9300 or 2G 8520 ??

dari segi harga, 2G punya lagi murah, and there were no big difference between this two phone,
and, Hakim y cdngn kan phone ni, so, i want to buy it, nak beli dua, dengan budget dlm RM1400 mcm tu, no more, but yes less :)

yeah i know, u guys mesti ckp rugi gila beli bnd y sma untuk harga tu kan ? lebih baik beli bb Storm kan?
i do this sbb nak beli kan hadiah untuk Babal. but harap, phone tu takan hilang, yelah, dia kan duduk hostel, itu lah risk y dy kene tanggung, jgn bg hilang, naty aku pun hilang sabar :PP

nd one more thing, kitorg ni bnyak sngat texting, siang malam asyik dok texting jea, yeah, mcm takde kerja lain kan, so kitorg guna y biasa ni, buatkan crdit kitorg bnyakkkk habis, and berlaku lah PEMBAZIRAN..

so dengan ada Blackberry ni, kan kita guna BBM kan, kan ?? so JIMAT LAH SIKIT WEI, haha.

kbye :*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments