dizzy -___________-

hey prince charming, seronok mlm td tak tdo dngn scukupnya ? hanya untk tngok bola?

*knapa lelaki suka sngat dngn bola?
hmm, whatever it is, there must be a reason kan? itu mnat dorg, tak bole la nk halang..
kita pun ada mnat sndiri kan? like someone obses dngn celebrities and all that.

haha, lari tajuk pulak.
semalam lagi dah start pening ni, but i dun know why.
maybe stress, sbb tak dpt gaji kan? bulan 2 or 3 mcm tu, itu pun kak yin kata maybe dpt sikit je, bos masok icu -_________- kacau plan lah bos ni, tme ni jugak..

hmm., so, its mean, plan untuk beli bb maybe lmbt skit, next year bru dpt beli.
so, aku nak dpt kan dlm tahun ni jugak, i try my luck dekat kedai buku ni, smlm aunty tu kata, nak crik y part time punya, jual buka kat sk rendah kat cheras, kenderaan, aunty tu y hntar, so no big deal, but she need to ask her husband first, boleh ke tak, apa2 hal, dy akan col aku, i wish dpt lah kerja tu. ada 3 org je y apply, my name num 1 :P

kalau aunty tu skip nama aku, and take the third person, its mean aunty tu tak adil.
should be, first come first serve right? hmm, guys, whoever read this post, please pray for me, i need a new phone, coz phone y sekarang ni da buat pe'el dy dah, sakit je hati aku  -________-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments