ckp belit *kimak doh!

ni lah, psal ckp belit, tak kisah aku, family xfamily, ko takde hak langsung,
mula2, ckp, elok aku g kerja dr duk uma, mmbazir eletrik, asyik mnghdap komputer, klo aku bkk je, kne bebel, then, at least, klau aku kerja ni, dpt la pkai duit sndiri kan? then, pkir da angan2, nak beli phone, guna duit sndiri.

and DANG, out of sudden, my mom ckp belit, 'adik tkpayah kerja lah, naty mak bagi duit for phone baru, RM300 kan?'
hotak ko phone y aku nak 300, klau mcm tu, baik tkpyah kerja, duit saving aku pun ada lagi, and i need to pay something lah, eyh, please lah jgn ckp belit, mase hri tu kasi, and now takasi, ni pkai otak kambing ke ? elo2 dah dpt kerja ckp mcm ni! ayy, bos aku pun boleh bnci lah,

NOW, I JUST HATE MY FAMILY ! CKP BELIT !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments