fever -.-


okei, bukan aku y dmam, but my babal y dmam.
dy dah dmam hri selasa mlm tu, but
maybe he forced his self untuk tak dmm, so hri rbu tu bole hang out ngan aku, aku rasa bersalah.
spttny, aku berkeras ckp ngn dy tak yah kluar smlm ;(
Puan. Rosmawati, baca lah text y Iqbal bg, so he can go home quickly and rest dengan aman kat rumah.
jagalah dia smpai dia sihat,
i wish i was there, so i can take care of u.
i'm sorry :(

gula.. cepat sihat keyh. i miss you XOXO <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments