i'm stuck in the middle of history -_-

just now, one of my BFF, known as B, dy curhat lah dekat aku pasal dy dngan A, hmm,
bila dy cerita semua tu, aku tringat kisah lama aku.. hmm,

B, jgn lupakan dy, sbb kau tak mungkin dpt lupakan dia, chill lah, A tngah SPM, mang lah dia mcm serious je, and kau tak pernah membosan kan org keyh, kau sllu menceriakan keadaan, u r fun honey, stick with him, be there for him, he always need you,.

ahh, aku teringatkan mat rempit tuh T_T
asyik xcident je dulu, tngan da tak rupa manusia, mcm zombie, tak de pulak aku dnga dy xcident skang neh,
ah, pndai ko la jage diri ko,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments