it's all about the money, money, and money *ka-ching

" bapak kau kan kaya, kau mintak je lah bapak kau, ap de hal"

hello guys, pernah tak kena mcm ni ? sbb kan aku pernah kena lah aku buat post aku pasal benda ni.

apa yang dia ckp tu salah, mana tahu ayah kita kaya? maybe, gaji je bnyak, tp bnyk bnde dia nak bayar, dngan persekolahan kita lagi, duit rumah sini ngan puchong, api , air,kereta, kedai, lori, motor. *ini bpak aku punya.
sedap2 je dia kata mcmtu, pkir bpak kita ni, kilang cop duit ? nak duit mintak, nak duit mintak, bpak aku bukan jutawan weyh, nak ribu-wan pun ssh tau. so, jgn lah ckp mcm ni dpn aku, mang kau kena lah tazkirah dengan aku.

hmm, smpai sekarang,xdpt lg cntct ngan alyn(the anak haram) -_______-
babi!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments