okei..

dpt jmp dy kejap td, at least sblum blik kg kan, and his doc said, dy punya platelet mkin mnurun, yeah..
wlaupun aku thu, aku dpt buat apa kan ? aku bkn doc, just bole doakan dy je..

and i heard that doc said, minggu pertama mmng platelet akan menurun .. wth ?? MINGGU pertama?
so dy kne tahan lama lah ? kecian ny my boo..
sabar keyh, lepas ni jaga kesihatan, takde lah kena mcm ni..
i blik kg kejap je, ahad dah balik sini dah, so if u stay there for a long time, dun worry, i'll come for accompany u there, so u wouldn't get bored keyh. nnti kita bole cuddle <3

love you hun, cepat sihat :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments