PASRAH :(

ikut lah mak blik kg..bukan sllu pun kan.. :(

but how my Babal ?? hun, take care, klau bosan tidur lah, adat org sakit, mmng bosan punya..
and just now dy ckp, tak leh nak txt, smlm tngan knan y ad tube air tu, but now tngn kiri, sbb tngan kanan dy bengkak o.o, so takleh nak txt, i'm gonna miss you :(

but, naty hrap kamis ni, kita dpt jumpa, its our anni for a month , harap dy tak lupa tarikh tu , but i dun think so, sbb tarikh bknalan pun dy ingat~ hahahaha XD

bbye by, i'll pray or your health, cpt sihat keyh :')

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments