TANAK !!!

tanak balik kg, balik lah lain hari, esok nak jaga dia, tlg lah buat apa2 hlngn, tanak blik kg.. bosan -,- and nak jaga dialah..

TANAK BALIK KAMPUNG !! lg pun, esok kakak tu col aku cnfrmkan pasal kerja..
knp lah, tadi kakak tu xckp, y aku dterima bkerja and bole start esok, bolela buat alsn tak nak balik kg, and time lunch aku.. bole aku g jaga dia T_T

doa2 lah tak balik kg,  esok nak jaga dia, nak cuddle ngan dy, nak usik2 dy, haha XD
org tngh sakit nak g kcau, apa punya awek lah aku ni XD

HEY SYG, CEPAT SIHAT.TAK SABAR NAK BULI MY GULA NI !!
*kejam :P

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments