lega sedikit, *sedikit je, xbnyak pun

oke, td dah melawat dy kejap, alohhh, kalau bole nak stay ngn dy, but fikirkan nanty takdo trnsport, so KPMC ngn tmpt kerja my mom kan dkat, suruh mak amek, i want to stay longer than that for tomorrow, yes, tomorrow i'll be beside him till his mom come, haha

harap Puan. Rosmawatie, wat lek je keyh, haha, tadi takud, tngok tube air dy tu ada darah , fuhh, shima pulak tutup muka sbb takud tngok darah, and i adi tried to calm down kan shima..ckp y tu sirap :P

haha.. and alahai, malunye td..ingat si shima tu dah keluar, so i kiss dahi babal sbb nak balik dah, rupanya dia ad kat pintu, heshoo.

malu..malu.. >,<

hmm, bila nak smpai esok ni ! cpt lah ! nak stay by his side.. :'(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments