risau!nak jugak pergi KPMC besok !!


honey, u make me worried lah, syg, mcm mana lah bole masuk wad ni gula.. nvm, tomorrow i'll come,
aku nak jaga kau, walaupun 5min, aku takisah..now i mnyesal ajak you keluar semalam, kalau i thu jdik mcm ni.. i suruh je you duk hostel diam2 and get enough rest, now kene thn kat wad sbb disyaki denggi, aku risau lah wei ! aku takleh nak tidur pun, kalau bole g sekarang dh lama aku pergi, esok pun nak pergi kene tunggu text dr dy, sbb takud terjumpa dngan mak dy... Oh God, please protected him from anything that worst, ilovehimsomuch :(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments