kerja.kerja.kerja,

ouh, working for just about three weeks, oke, if we calculate from today, got 2weeks and 4days more, ok lah tu berbaloi dngan gaji y dia bagi.

okei, this work penatlah jugak..kene angkt buku berat2 kan.kan. hei, adatlah kerja penat. mana ada kerja yang tak penat kan.kan, kecuali kerja 'makan tido makan tido' itu lain kira okei, bahaha, bingai..

okei, selama berkerja ni, jumpa bnyak jenis org, jenis y kepoh2 semua ada.. haha

k lah, mau tido, zzzz, buat peta dunia jom, hahahaha XD keboiii :P

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments