love and miss my dad :)

Leo Sayer - When I Need You is my drugs now.. haha.

haha, this song was so vintage okei, i'm sorry if u don't like :P
remember MY BLOG, haha..
this song i got from my dad music libraries, we-hoo. tak sngka my dad punya taste jiwang gituu, fiiuuhhh, haha.
i miss my dad lah, now dia kat Penang kod, dah lah dia ada hobi baru..memancing LOL T_T

fuh..penat lah kerja...but lagi best, klo hujan, sbb, klo hujan kitorg balik cepat, i looooiiiiiikkkeeee. kah3 XD
haha, so, aku maybe kerja smpai 1hb kud. brg skolah satu hape pun tak beli lagi dohh !
selambekk je..haha, buku teks pun tak thu amek bila kan..hesh, kerja.kerja, sekolah sekolah..
tlg lah jgn ckp "budak kalau dah kerja, dah tak minat belajar dah" BUKAN SEMUA ORANG YE PAKCIK AND MAKCIK KEPOH !

heshh dah lah, kalau nak layan org yang tak guna mcm anda, smpai kiamat pun tak habis, k..beboii .
love and miss my big tummy dad kih3 :*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments