semua orang tak sempurna okei

dok pokpek sana pokpek sini mengata orang tak tentu pasal, menambah dosa bukan nak menambah pahala.

kau yang buat dosa aku pun kene tempias dosa kau sbb aku benci kau. and all your words were wrong, nak maki hamun org tak tentu pasal tu kenapa  DAH PERFECT SNGAT KE MAKCI JOYAH OII.

dah menagata sini, mngata sana, boleh pulak dah dia nak menambah ckp pasal family org itu ini, adoiiii, tak seda family sendiri porak peranda, mak bapak becerai berai, ini lah jadinya, dpt anak terbiar duduk dlm longkang, tu sbb mulot dah boleh bau dah wlopun seribu batu ny kan, bau PUAKA doh !

its better you just shut your fucking mouth , coz it smelly LOL (oo)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments