the telephone can't take the place of your smile :)

that my fb status, i miss him, and his macho smile.. haha.

omeigoddd. -..- its beens two days aku dizzy gila..nak kata aku buat kerja berat2 takde lah berat mana, nak kata aku pikir bnyak, aku pkir apa je..selain dr lappy aku tngah rosak, thanks to big butt -..-
takmo telan panadole lg dah.. haha, pahit yukks ;p

and, rambut aku bnyak gugur, dah nipis dah rambut aku..wuu. sedih.sedih T_T
bertambah lagi, ada uban dua tiga empat lima helai..haha, that uban things, org y cut rmbut aku kata, maybe sbb aku sllu stress..haha, terima kasih kak sbb ckp dpn mak, haha.

and and lupa about one story. kan mse hri tu ada balik kg tngok nenek sakid kan, sblah wad nenek, wad mental tau. and my aunts said. ada sorg tu dia jadi mental sbb trllu taksub nak belajar..haha, kelakar weyh
mak aku dngar terus dia kata,jgn jdik mcm tu.bahaha.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments