HAHAHAHA ! (nah, for you darling )

haha. dulu bukan main rapat lagi ngn dia kan, sekarang aku tengok kau diam je darling. kenapa? dia dah tak layan kau?

bodoh nya kau. haha, you deserved that :))

kau tu kecik lagi..tkpayah nak masuk campur hal kitorg y complicated ni.. takpayah nak poyo sngat lah kan.. dulu kata ngn aku apa? kau rapat ngn dia, kau bestie dy, kau tahu semuanya pasal dia.. but at last apa jadi? tu lah..ckp kakak kene lah dengar, kitorg tahu lah semuanya..eii,. bodohnya kau.. kan sudah, kau yang perasan sorg, eyh dah la, malas aku nak ckp pasal budak bodoh sombong mcm ko neh (oo)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments