adoii, mood aku spoil oii!

ish, mlm2 ni on9 pkir nak release tension, dah, bnd len pulok jadi ny.

ad sorg perempuan ni.
dah la salah baca, pe lanchau tetibe nak buat onar kat situ pulak kan, well hello, if you realized, thats my post
haha, aku ckp CHA, dia ckp CHIA, pe buto ko neh? rabun terok doh, rabun jarak dekat namany, nak aku sponser spectacles ? hahahahahha.

dah lepastu pulak, dh salah baca, aku ckp aku betol2 tulis cha, dy terus diam, takde mintak maaf, takde apa, dah la kutok aku pkai tudong, and blaa.blaa.blaa.. awak tak thu malu ke wak? pantat dah tak cuci lama ek? haha.dah lah menyampuk org ngh bseronok! bodoh, aku tahu lah dah ramai sngt pnggil kau CHIA, jgn nak sama kan aku, bangsat!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments