kihkihkih :*

ihihi, this pictures were taken at McD, Kajang, Selangor, Malaysia. cukup? hahahaha.
time ni sbnany ngh stdy ngn Kamarul, Elyna, Hasimah, haha, dorg lah y stdy kud, aku wt keje add math,
whopps, i mean aku ngn bal :) dy dh smpai, aku suruh dy salin, sbb aku malas, al maklumlah, saya mmng pemalas, sekian terima kasih, XD

then, lpastu, on9 jap, sambil2 tu, amek pic, y kat atas tu lah, haha, cuddle lah ngn bal, aduh sudah, Kamarul sudah berlagu-lagu lah pula..hahahaha.

iloveyou :* :* :*
sedihny sbb kita cuma boleh berkomunikasi ngn txting je, xbest langsung, nak jumpa.. leh tngk muka, cuddle, giggling. hmmm...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments