school :)

after school we'll go home, and semestinya bnde y sntiasa ujud, xpnah ttinggal dlm hidup ni kan, HOMEWORK!!

 jyeaahhh. thanks to teacher, bg la lthn bnyk2, aku malas nk beli buku latihan, haha.
i'm try to think positive :)

am i right? klo cg bg lthn bnyk bertimbun, tkyah beli buku latihan, and buku rujukan kita akan bertukar kepada cikgu sekolah or cg tsyn, tak berlaku pmbzirn, haha.
tp y paling xbest ny kan,kan,kan, haa, tngk tu smpai 3 'kan' hahaha.
kalau kita tny cg tu jwb 'eyh kan sy dah ajar, g wt sndiri' srupa wa tayah tny lu der, haha,
and, lg stu, klo kita tny 1+1,  dy jwb 1x10 -____- tak phm soalan, anda FAIL! hahahaha..

but stakad ni, satu dua je lah cg y bprngai mcm tu, nasib baik ceq da tak jumpo depa, syukoq la bnyaq2 haha.

pssst, tahun ni aku rasa mcm penat gila, kawad kaki polis, latihan, tsyn, kelas tmbhn, alahai..
takpelah, penat ada hasil ok ah, hehe xD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments