kau buat aku ketawa LOL XD

haha, klakaq, ko ni, nak jd badut pun jgn kat sini :p

ada ke patut nak marah aku tetibe, menganjeng nama ny hang ni.. dah tak cukup dah bitch kat luar tu kau nak menyalak ?? haha

nah, ko ni kan, mang btol2 badut lah, haha,kelakar la awok ni tino :p
nak memekak pkai base omputeh, dh speaking tu awal2 okei, last2 kantoi hancor, haha, elok u shut up your mouth, its smelly :p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments