about 5 dinamik


well, bloody mad to the internet connection, nak merajuk dengan celcom ah, nak tuka digi, bole jadi orang kuning, y boyot mcm teletubis, hahaha, TELETUBIS TEMBAM XD

kfine nothing funny about it -.-

well, exam was fine, except those monkey back there, tak reti nak diam, bila kene tegur kene marah, nanti maki orang balek, bodoh ea takleh nak pikir? nak aku rakam apa yang kau buat baru kau nak sedar betapa annoying nye kau hah?

okei, aku sememang nya dah tak boleh nak sabar dengan korg, you guys asyik buat bising even cikgu yang tegur, mana rasa hormat korang to those olders? mana rasa hormat korang dekat guru yang bimbing korg nak jadi pndai? nak jadi smpai mcm masa haritu? smpai Puan Hasiah ckp korg BO*** ha? bila cikgu cakap mcm tu, tahu pulak korg rasa marah, tapi ada sedar apa yang cikgu rasa bila korg dulikan apa yang dia kata? ingkar dengan arahan dia?


WELL, AKU CAKAP NI BUKAN SEBAB AKU BAJET BAGUS, TAPI YOU GUYS GOING TO MUCH, OVER LIMIT, SMPAI MASANYA KORG KENE SEDAR, APA YANG KORG BUAT TAK LAH SEMEGAH MANA. PUT DOWN YOUR EGO TO LISTEN EVERYTHING.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments