nama je amirah...hmphh -..-

nama dah sama dengan aku, tp sorry to say, amirah yang aku ckp ni amirah lain, and i hate her so much, klo ada machine gun di tangan, haih, mmng dlm rumah baru lah hang, special punya, dalam 7 kaki, haha, bahan asas hanya diperbuat dengan tanah bewarna merah.

xsoda hg tu baru bpe tahun je, hidup pun xlme lg kan? syg nyawa dak? hg back off keyh, lompang kang -..-

hmm.. okei, today exam add math..
and i'm sorry Puan. Azmiza, saya tak dpt nak buat ):

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments