jelly with my own daddy.

well, ayah beli phone baru, tak tahu la dia dapat tahan ke tak tu, dah la touch screen, kang nnty dia tukar phone tak lama lepastu sbb xreti pkai touch screen, well thats my dad, i know him, dh pernah jadi dah, 2 years ago when he bought a phone, touch screen phone, and he said it was hard to use, ssh nak texting sbb jri dia besar, then we change our phone. good.... hahaha.


apa lah En. Abdul Rahim ni, xamek iktibar langsung, and im so jelly -.-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments