masalah dengan budak.. XD

adik Dyra, awak tu baru darjah 5, dh pndai mencarut ek? nak maki hamun depan2 dik, kalau kat belakang tkpyah la, nmpak sngt tak matured dik oii, kalau berani depan, jgn main belakang, buruk padah ny dik.

setakad kene jeling nak bajet gud2, sorry lah, akak malas nak layan, gaduh ngn budak mcm adik ni, alhai, smbil lempang smbil korek idong je dek oii, haha.

blah la dek, g blaja dek lg bgos, awak tu dh la kelas last, setakad bdn besar otak kecik, pergi toilet berak la..

kbye,
for budak SKKP, siapa terasa padan muke :p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments