study+enjoy=happy :D




well, semalam pergi study dekat Library Kajang, study nye ciput, borak nya banyak, yeah, i admit it :p
lepas tu, pukul 1, pergi makan satay, nyumnyum, haha, terjumpa pulak cikgu tusyen, cikgu Physic, well, apa lagi, me and Kamarul pergi kat sir, borak sat, mintak belanja tapi xdapat, sedih, hahahah :p

after study and eating, pergi metro point, main bowling kejap, time tu jugak la jumpa ramai kawan, Nabilah Arifen with her family and Faroq a.k.a YOYOI, hahaha XD with his girlf.
yeah, we had so much fun,

then turun bawah, kan ada stall dekat depan kk tu, Kamarul pergi beli makanan jap, and dorg tak habis2 cerita pasal si hidung besar tu, ahaha, after that, balik rumah elyna, nak kata study, erkk, sikit la, haha, bnyaknya makan, makan pisang goreng la, then Elyna's mom masak mi goreng, mygod, sedap gila, rasa nak tapau je, kekeke :p

suka kacau anak buah elyna, lagi2 Zara tu, dia cepat nangis, tapi budak tu so cute, dengan rambut kerinting dia lagi, hahaha, rasa nak amek garfu jd mcm mi maggie XD

-the end- :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments