congrats Leyya syg, at last you dengan dia dah engaged, 3 months more both of you akan kawin, wow, cepatnya, haha, ni yang aku jelez ni, kekeke :p

people say, org yang kawin muda membuatkan syaitan menangis, wow, hoyyeh, terasa nak kawin muda lah, hikhokhek :p

berangan je lebih, masak pun nasi goreng and spagetti je y reti, kemas bilik pun suruh org, cuci baju pun cempak mesin je, hahaha, memang berangan sangat lah kan..

kerja sekolah, ouh my god, aku tak siap lagi lahhhhhh T_T

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments