trial :0

just around the corner, but i didnt do any preparation for it, how suck my life is now, just scared when see the words "SPM TRIAL" but didnt do anything.hmm..

now, bukak buku pun malas, tak mcm time bebudak dulu, PMR and UPSR, my god, apa nak jadi ni. ahhhhh

kalau lah otak ni boleh main format, and masukan software rajin, dah lama buat, hmm...

sometimes dlm kelas bila cikgu2 mengajar, i dont really tumpukan perhatian, mcm dlm kelas kimia zain and ekmal sllu kacau, kelas agama, i bosan mendengar, kelas physic, i xbrpe suka sngat dngn cara pembelajaran kitorg.. kelas sej and addmath je intresting sikit, sbb duduk paling depan, and cg nmpak je apa kita buat, so xleh nak main2. mcm kimia pun sama, cuma masalah nye, dengan dua manusia tu, haihh.

mlm td pulak dpt mmpi, trial just dpt 2A, yang lain lulus, apa niiii ):


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments