License :D

yeyeyeye. omw to having the P.. wish me luck. sekarang just lessons je.. sabtu minggu depan pre-test, kalau lepas pre-test insyaallah rabu jpj test.. nak training parking. janji dengan abg, tp janji nya ke laut, mcm bangang okay?! lepastu mnx tlg ayah... ayah kata penat.. okay nvm, suruh rehat, kawan dia call, terus keluar... ouh guys. u throw me some shit u know.. so.. ad driving lessons this saturday and sunday, which is dah lepas dah pun, abg yang jadi cikgu aku tu, pergh sempoi habis. hahahaha. on saturday, boleh dia keluar tinggalkan aku bawak kereta sorg2 for naik bukit for banyak kali?? sebab dia nak pergi hisap rokok.. sabar je lah.. and then..  on sunday. which is just now.. dia boleh tinggalkan aku suruh aku buat latihan sorg2 naik bukit and parking 3 point.. sbb dia nak pergi sapedek kat kantin... dah la lama lebih setengah jam.. nasib aku tak mati katak kat situ... -.- and then every time nak balik or pergi dari cheras nak balik rumah.. dia suruh aku drive sendiri.. well.. aku bawak je la.. i love speed.. so aku bawak 80.. and dia suruh perlahankan kenderaan. dude.. i want go home and sleep.. so please. let me.. i know how to drive on high way..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments