working -.-

yeyeyeye, ada pun time, but ni pun dekat office tusyen, hehe, relax time...

mai lah ke Pusat Tusyen Minda Interaktif, den kerja sini, tapi malam la, petang kat tadika.. ahahaha.

i admit it yang aku stress, felt like no one can or will understand me, mmng la kerja kat tusyen ni mcm tgk penat and susah je.. lagi2 aku takde cuti pun CNY sedih! ): tapi aku xtau yg akan jadi cmni, kene kerja lebih masa semua, kalau aku tahu aku sendiri pun tanak, but no one can undertand me.. smue mcm ckp.. "haa sape suruh amek kerja tu" but HOW SHOULD I KNOW IT WILL BE LIKE THIS.. man.. please undertsand me okay.. dah lah otak penat, badan penat, jangan la bagi jiwa aku penat gak, smue buat aku stress, termasuklah my mom.. sumpah wei, kalau aku tahu kene kerja overtime cenggini, sorg2, no workmate, aku x nk pun!..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments