UPU???

tak dapat UPU, but kawan ckp suruh check lg 21/24 hb ni... uhmm okay? so, rasanya aku stay je kud kat form 6 ni, best pun best, seni minat aku, so maybe takan ada masalah untuk aku. lagi pun, seni tu benda yang tak payah nak study, cuma ingat teknik nak buat.. jadi... boleh lah aku tumpukan 100% tumpuan aku kat mata pelajaran yang lain, dah janji dekat diri sendiri, STPM, aku tanak main2. tanak jadi mcm SPM, result teruk and susah masuk IPTA. aku bukan kaya nak belaja kat IPTS :(

aku tak sedih if tak dapat IPTA, bagi aku, rezeki ada kat mana2.. lagipun Allah know the best for us kan? :)

untuk kawan2 tu, kita dah 18, perangai tu kalau boleh bagi lah matang, cukup2 lah mengumpat sana sini, marah org tak tentu pasal, tak bersebab, benci org itu, benci org ini, tak ada faedah pun, why not think positive about others and calm ur self. boleh kan? :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments