berhabuk!

hello, meet my new partner Muhammad Zaiful Zulhilmi :D

so far we're happy, been through thick and thin together. Tak sama umur, but i think its the best.. kalau dua2 sama umur, masing2 x matured.. hahaha, kan? thats my opinion, idk bout yours, and maybe idgaf bout yours :)
and the most important thing is, dia sabar dengan perangai aku yg panas baran and seperti budak x cukup umur, wish us last till forever yeh? :)

this is the picture of me and le classmate lawan bowling smpai pkol 1 pg.. hahahaha, power tak power en?


LASTLY..
final is around the coner, maigod.... takut tu ada, but there will always someone who will say this to me "kau pandai, takpayah belajar pun tak apa" pala jimbit mu.. kalau aku tak belajar mcm mana pandai, well of course kene lah pandai bahagikan masa, study is study, enjoy is enjoy. org bodoh je yg enjoy taknak belajar.. tak fikir pasal future ke? kalau enjoy skrng, tp x blajar, nak makan apa in the future? kalau dah pandai kan dah ada kerja best2, boleh party hard. play hard work hard lah.. BIJAK URUSKAN MASA OKAY :)

bye2 ^^

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments