i'm sexy and i know it :P

haha, best lgu LMFAO y agak latest ni, i'm sexy and i know it , haha .. am i sexy ??

haha, MENGARUTTTT !!
so what? its my blog, okei kan ada Moto GP , aku tngok dr pukul 4 smpai pukul 5 dngn abg aku lah kan,
ada sorg pelumba ni mati, ouh my, pity you, time tngah berjuang untuk menang, boleh pulak dy bertemu dngan ajal dy.. even thought bnd ni bru je kan, dah gempar dah dlm fb, terkenal jugak mat racer ni kan *sorry, aku tak tahu nama dia apa.. hehe :3

so, ptg td kan dngan lgu LMFAO tau,tau, and that time aku jdik gila sedikit, i'm dancing mcm org gilaz :P

so, selasa ni, i thought of, nak dpt duit dngan pau duit ayah RM30 , mak RM10 and abg Amir, dah pau dah pun RM 10, so i'll have RM50 rite ? its enough for me i think? yelah untuk mkn, wayang and train, thats all,
yeah ENOUGH !! haha

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments