peek-a-boo :p

auww chakkkk :D

well hello my dearest reader, *zzzzz, bajet mcm ada org je nak baca* XD

SPM dah nak habis, 2 subjek, 4 papers more to go, wish me luck ^^v
ingat kan nak kerja bulan 12, but seems like kene batalkan niat~
insyaallah 11 hb dah pergi Dungun, Terengganu hantar angah a.k.a apek kat situ, sebab dia dapat politeknik kat sana start 12 hb, just saja pergi awal sbb ayah rancang nak holiday sekali, so maybe we will be there from 11 until 13, after that, Mak Uda and whole family of mom's side datang sini on 15hb sbb 16hb, anak mak uda kawin, kenduri belah perempuan, and our house near dengan N9, so rumah kami menjadi tempat penginapan mereka, so, mom say, nak buat cupcake for abg Nazri's weeding. yeayyy, bab yang aku pakar. hahaha.

okay, next.....
next year PLKN duh!
okay takpe, fit and dpt duit, asalkan ada duit aku suka, siapa je tak suka duit kan? ehem, jgn jd hipokrit yekk.. mintak lah dapat bulan 1, so dlm 3 bulan je kan? bulan 3 dah habis, so ada dlm 2 bulan lg before Mei, sempat lagi kerja and kumpul duit ;)

bala asyik menimpa, start dari phone C3 abg masuk kan air, now BB Bold pulak screen putih seputih kain kafan, apa dosa aku ya Allah )'':
i really need a new phone. and, next week.. yeayyyy! amik lesen!!! 1 Disember terus serang tempat metro driving. LOL dekat je pun from my house, jalan kaki pun sampai ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments